De Uitvaartverzorger

De Uitvaartverzorger is in 2003 opgericht door Tatjana Verwijmeren. In die periode was Tatjana werkzaam als uitvaartadviseur bij Reaal Overlijdenszorg. In haar dagelijkse werk inventariseerde zij de uitvaartwensen en gaf daarop een passend uitvaart-verzekeringsadvies. Om haar specialisme op peil te houden onderhield zij intensief contact met regionale uitvaartondernemers. Hier groeide haar interesse voor het vak als uitvaartverzorger.

Na het behalen van de vakdiploma´s en diverse stages is zij zich gaan oriënteren op de “uitvaartmarkt”. Uit een gedegen marktonderzoek kwam naar voren dat, door de aanhoudende slechte economie, de invoering van de euro en het feit dat 70% van de Nederlandse inwoners te laag of niet verzekerd zijn voor uitvaart, er bij vele (mede) Nederlanders een financieel probleem zou kunnen ontstaan na het wegvallen van een dierbare. Hierdoor is het idee ontstaan voor Budget Uitvaartverzorging. Budget Uitvaartverzorging is de basis geweest voor het oprichten van De Uitvaartverzorger.

Om de dienstverlening niet te beperken tot één specialisme binnen de uitvaartverzorging, is De Uitvaartverzorger opgericht met naast de verzorging van de traditionele uitvaart een drietal specialismen.

De Uitvaartverzorger draagt kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Vanaf het eerste moment zal er een zeer intensief en persoonlijk contact plaatsvinden. Wederzijds vertrouwen is daarbij het sleutelwoord. De Uitvaartverzorger biedt u één contactpersoon waarmee u contact heeft. Deze persoon zal u begeleiden en terzijde staan gedurende de totale periode.