Speciale Uitvaartverzorging

De Uitvaartverzorger is een uitvaartonderneming met daarin ondergebracht diverse specialisaties op het gebied van een uitvaartverzorging. Naast de verzorging van een “traditionele” uitvaart, is De Uitvaartverzorger gespecialiseerd in het uitvoeren van budget -, exclusieve- en kinderuitvaarten. Het is de bedoeling om in de toekomst de specialisaties uit te breiden met bijvoorbeeld culturele uitvaarten.

Budget Uitvaartverzorging

Budget Uitvaartverzorging is speciaal voor de nabestaanden met een kleine beurs. Budget Uitvaartverzorging werkt met een beperkte keuze mogelijkheid waardoor de uitvoering van de uitvaart in minder tijd zou kunnen plaatsvinden. In de praktijk is gebleken dat door onze service en uitgebreide informatieverstrekking dit niet in alle gevallen zo is. Hierdoor is dit specialisme voor ons eerder een uitvaartverzorging uit sociaal oogpunt. Hierdoor wordt dezelfde kwaliteit en kwantiteit geleverd, maar tegen een veel lager tarief. Budget Uitvaartverzorging biedt u daarnaast diverse uitvaartproducten tegen budgetprijzen aan.

Uitvaartverzorging Little Angels

Uitvaartverzorging Little Angels richt zich voornamelijk op de uitvaarten van baby’s en kleine kinderen. Het verzorgen van dit soort uitvaarten vergt een grote emotionele betrokkenheid. Uitvaartverzorging Little Angels heeft een zeer uitgebreid assortiment kinderuitvaartproducten. Uitvaartverzorging Little Angels heeft de intentie om de uitvaart te verzorgen met een mooie nagedachtenis aan dit te korte leven.

Uitvaartverzorging Exclusief

Uitvaartverzorging Exclusief is er speciaal voor de grotere en speciaal uitgevoerde uitvaarten. Door de vaak exclusievere wensen van de overledene of diens nabestaanden zijn deze uitvaarten zeer bewerkelijk. Uitvaartverzorging Exclusief biedt een scala van exclusievere

uitvaartproducten, waarmee de uitvaart ter nagedachtnis van de overledene kan worden uitgevoerd.