De Uitvaart

De Uitvaartverzorger is uw ceremoniemeester voor de uitvaart. Met aandacht voor de emotionele situatie gaan wij samen met de nabestaanden en een eventuele uitvaartwensenregistratie de uitvaart regelen.

De uitvaart, een afsluiting van een leven, zal op een zo persoonlijke manier ingevuld worden. Passend en aansluitend op het leven van de overledene, maar zeker ook bedoeld als een mooie herinnering voor de nabestaanden.

Na een overlijden dienen er veel beslissingen genomen te worden en zaken geregeld. Wij nemen de tijd om samen met de nabestaanden de uitvaart te regelen. Wij zullen helpen met deze beslissingen en desgewenst zaken uit handen nemen. In principe kunnen nabestaanden veel zelf regelen maar door het inschakelen van De Uitvaartverzorger krijgt u meer tijd voor het afscheid nemen en het verwerken van het verlies van een dierbare. Wij regelen voor u de diverse zaken, terwijl u de zeggenschap behoudt over de uitvaart.

Aantal te regelen zaken na een overlijden

  • ·         Verzorging en opbaring (thuis of in rouwcentrum)
  • ·         Aangiftes bij instanties
  • ·         Rouwvervoer
  • ·         Inschakelen en maken van afspraken met externe bedrijven (bijvoorbeeld kerk, crematorium, begraafplaats, kistenleverancier, drukkerij)
  • ·         Opmaak rouwbrief en of gedenkkaartje
  • ·         Invulling gedenkdienst Tegenwoordig is er nog weinig verplicht en veel is er mogelijk. Door onze samenwerking met diverse externe bedrijven kunnen wij een ruim assortiment uitvaartproducten bieden. Met het oog voor detail maken wij u graag attent op de mogelijkheden en producten om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken.